Atinae Pole Smart

I aso nei, o le faʻaleleia o aai atamai ua avea ma afi fou mo atinaʻe o loʻo i ai nei, ma o le setete ma le lotoifale o loʻo faʻafeiloaʻi faʻasolosolo faiga faʻavae faufale atamai.

 

E tusa ai ma fuainumera, o loʻo i ai 16 pole malamalama poleti ua ulufale i le tulaga faʻatagaina i le kuata muamua o le 2022, faʻatasi ai ma le aofaʻi e 13,550 pole moli atamai ma se paketi o le poloketi e 3.6 piliona yuan!A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo le atina'eina o le atamai i le taulaga, ona o se ituaiga fou o Initaneti o mea e mana'omia mo le fausiaina o 'a'ai atamai, pole moli atamai ma le Initaneti o mea tekonolosi ma faiga fa'atonutonu atamai i tua atu o lo'o fa'auluina se atina'e. tumutumuga.

 

副本2023-4-1-智慧城市新闻稿-1738 

 

 

O loʻo faʻaalia faapitoa i itu e tolu:

1) Fa'aleleia faiga fa'avae

O pou moli atamai o se vaega taua o le fausiaina o aai atamai ma se pisinisi malosi faiga faavae.I lalo o le fa'auluuluga o le tele o manatu, o le pole moli atamai na'o le fa'atauaina o le fuafuaga tau tamaoaiga a le malo o le atina'eina o alamanuia fa'atupuina.O le tele-fua pole malamalama pole poloketi fausia se faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga faʻapisinisi, lea e le gata e tali atu i le faiga faʻavae "mea fou", ae faʻamalosia ai foi le tamaoaiga faʻaitulagi ma atinaʻe pisinisi faʻapitoa.

 

副本2023-4-1-智慧城市新闻稿-11299 

 

2) Fa'aosoina e le mana'oga mo le fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitia o le fa'aoso

I le tulaga o le carbon neutrality, o faiga faʻavae a le atunuʻu e taʻitaʻia ai le faʻalauiloaina o moli lanumeamata i totonu o taulaga atamai.Ua fa'aputu e malo fa'apitonu'u le faitau miliona o tala i le tele o galuega fa'atino moli auala atamai, ma o le fa'afaigaluegaina i galuega fuafuaina o le a o'o atu i le selau miliona o yuan.I le taimi nei, e tusa ma le 22 kamupani lisiina e fesoʻotaʻi ma moli auala atamai.Faatasi ai ma le lagolago a malo faʻalotoifale, ua faʻamoemoe o le a tele kamupani o le a auai i pisinisi faʻapitoa o moli auala atamai i le lumanaʻi.

 

 

 副本2023-4-1-智慧城市新闻稿-11886

 

3) Faʻaosoina e le manaʻoga mo le fausiaina o le taulaga atamai

E sili atu nai lo le 1,000 aai atamai ua faʻalauiloaina pe o loʻo fausiaina i le lalolagi atoa, ma le 500 o loʻo fausia i Saina.E tusa ai ma faʻamaumauga mai le National Bureau of Statistics, o le aofaʻi o moli moli auala i loʻu atunuʻu ua siitia mai le 17.74 miliona i le 2010 i le 30.49 miliona i le 2020. Afai e te faʻaopoopoina le manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o moli auala i luga o auala fou ma sui moli auala. i luga o auala muamua, o le a sili atu le atamai o le lumanaʻi i tausaga uma.O le faʻapipiʻiina o pou moli o le a oʻo atu i se numera tele.Faatasi ai ma le lagolago malosi a le setete, o le maketi pole malamalama atamai ua iu lava ina amataina se pa.I le 2021, o le aofaʻi o poloketi tauofo e fesoʻotaʻi ma pole malamalama atamai na sili atu i le 15.5 piliona yuan, faʻalua mai le 4.9 piliona yuan i le 2020. I le avea ai ma atinaʻe o le taulaga, o pou atamai e tufatufa atu i le tele ma faʻateleina i totonu o taulaga. O se vaega taua o taulaga atamai .

 副本2023-4-1-智慧城市新闻稿-12866

 


Taimi meli: Apr-02-2023