Le atinaʻeina o moli atamai

 

O moli atamai e taʻua foi o le faʻatautaia o faʻamalama lautele.E iloa ai le fa'atonuga mamao ma le puleaina o moli auala e ala i le fa'aogaina o feso'ota'iga telefoni feavea'i, lelei ma fa'atuatuaina ma tekonolosi feso'ota'iga GPRS/CDMA.Galuega e pei o le fetuutuunai otometi o le susulu mo le tafega o feoaiga, faʻatautaia o moli mamao, faʻailo faʻaletonu malosi, anti-gaoi o lamepa ma uaea, ma le mamao mamao faitau mita e mafai ona faʻasaoina tele punaoa eletise, faʻaleleia le pulega o moli lautele, ma sefe tau tausiga.

 

O le-atina'e-o-ata-malamalama1

 

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le faʻaogaina o moli LED ma le atinaʻeina o le Initaneti ma tekinolosi atamai, o le a faʻafeiloaʻi e le pisinisi moli atamai le atinaʻe fou.E tusa ai ma faʻamaumauga, o le maketi o moli malamalama i le lalolagi atoa ua ulufale atu i se tulaga o le vave atinaʻe.I le 2020, o le a sili atu i le 13 piliona yuan le maketi o moli malamalama i le lalolagi, ae ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le pale, ua faʻagesegese le faʻatupulaia.

 

O le-atina'e-o-ata-malamalama2

O a galuega a le moli atamai e iai?

1. Fua mamao o le moli auala o loʻo i ai nei, voltage ma isi mea faʻaeletise, ki faʻatonutonu mamao o moli auala, mataʻituina mamao ole faʻaogaina i luga ole nofoaga o vaega taua auala, ma isi.

2. Mata'ituina le vevela o le moli auala o le LED po'o le vevela o le atigi moli ma fa'amaonia le faaletonu.

3. Fa'alilolilo e ala i le fa'aosoina o le ao po'o le fa'auluina o tagata-taavale, fa'apea fo'i ma le fa'atonutonuina o le taimi ma e o'o lava i le fa'aitiitia o le RTC i le fa'asaoina o le malosi.

4. E tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina o lamepa ma moli, ia vave ona malamalama i le nofoaga ma le mafuaʻaga o moli auala e le masani ai, ma faia le tausiga faʻamoemoeina nai lo le alu i le taulaga atoa mo le asiasiga, lea e faʻavaveina ai le saoasaoa o le tausiga ma faʻaitiitia ai le tau o le tausiga.

5. O le tulaga o moli o le auala lava lea e tasi e suia i le taimi ma le tafe o taavale e avea ma se tau fesuisuiai.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le susulu o nisi o auala fou faatoa atiaʻe e mafai ona maualalo i le amataga o le taʻavale.A maeʻa se vaitaimi poʻo le mataʻituina o le tafega o feoaiga i se tulaga faʻapitoa, e ki ai le malamalama atoa..

6. I nisi o eria e toʻaitiiti tagata ma taavale, e mafai ona pulea le taimi afa-malamalama i le vaeluaga o le po, ae pe a ui atu tagata ma taavale, e oʻo atu i se mamao patino i luma o le malamalama atoatoa, ma o le a toe fo'i le pito i tua i le malamalama muamua pe a uma ni nai sekone.

 

O le-atina'e-o-ata-malamalama3

 

 

I le avea ai o se vaega taua o aai atamai, o moli auala atamai ua matua taua tele ma faʻamalosia malosi e matagaluega talafeagai i le lalolagi atoa.

I le taimi nei, faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le taulaga, o loʻo faʻateleina le faʻatauga ma le fausiaina o fale mo moli lautele i le taulaga i lea aso ma lea aso, ma fausia ai se vaitaele tele e faʻatau ai.Ae ui i lea, o le taunuuga o feteʻenaʻiga i le pulega o moli i le taulaga o loʻo sili atu ona manino.O feteʻenaʻiga sili ona iloga e tolu o le faʻaaogaina tele o le malosi, o le tau maualuga o le tausiga o moli moli, ma le le fetaui ma isi mea faigaluega lautele.O le tula'i mai o moli malamalama e mautinoa lava e matua suia ai lenei tulaga ma fa'aleleia lelei le fa'avavevaveina o le fa'agasologa o le taulaga atamai.

 


Taimi meli: Aukuso-09-2022