O se Semina i luga o pole atamai i le malo o Guzhen

Semina-I-Smart-Poles-2

 

I le aso 2 o Tesema, 2022, i lalo o le valaau a taʻitaʻi o le malo, na faia ai e le au gaosi pole atamai i Zhongshan ma Shenzhen se semina i le tuufaatasia o pole atamai i le malo o Guzhen.

 

Semina-I-Smart-Poles-1

 

Na faia e Mr. Dave se lauga e fai ma sui o pisinisi i Zhongshan ma tuuina atu le fuafuaga o le tuufaatasia o le malosi o le la i pou atamai.Na ioe uma le aufaipisinisi ma ta'ita'i sa iai, ose manatu mamao tele lea, o le a fesoasoani tele i le tu'ufa'atasia o lo tatou poto O pou moli e fa'alauiloa i nu'u tetele, ina ia mafai e nu'u tetele i tua ona fiafia i le fiafia o 'a'ai atamai.

 

Semina-I-Pole-Pole-4

Semina-I-Pole-Pole-3

 

Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o aai atamai o se vaega taua tele o fuafuaga faufale i taulaga, ma o pou atamai e taua tele i totonu o taulaga atamai.O se pou moli atamai o se faiga e tuʻufaʻatasia ai le tele o masini.E mafai ona faaauupegaina i tatoumeapueata, uaealesiAP, nofoaga o le tau, nofoaga autu 4G, failauga,faiga fa'alavelave fa'afuase'i, fa'aputu fa'atumu ma isi.O nei masini o le a tautuaina le fausiaina o aai atamai.

 

Semina-I-Pole-Pole-5

 

E pei o le na faavaeina le Bosun moli, Mr. Dave e masani lava ona tausisi i le faʻaogaina o tekonolosi ma le faʻafouina o oloa.I le avea ai o se atinaʻe tekonolosi i Guzhen ma le faʻatonu-autu o pole atamai,BosunO moli ua tuuto atu i le fausiaina o se faʻamaumau pole pole system, auina atu i fafoSainatekinolosi maualuga, ma tautuaina le fausiaina o aai atamai i Saina ma le lalolagi.

O pou atamai o le la o le faʻasalalauga lea o le aumaia o le lanu meamata ma le puipuiga o le siosiomaga i 'aʻai atamai.O le tu'ufa'atasiga o le malosi fou ma le Initaneti o Mea e fa'atumauina ai 'a'ai atamai, ma o le fa'ata'ita'iga fo'i lea o lo'o tatou tulimata'ia.

 

Semina-I-Pole-Pole-6

 

GEBOSUN Lighting na faavaeina i le 2005 tausaga, GEBOSUN Lighting ua tuʻuina atu i le suʻesuʻega ma le faʻaogaina o moli atamai mo le 18 tausaga.Ma i luga o le faavae o lenei tekinolosi, ua tatou atiina ae pole atamai & pulega aai atamai faiga, ma saofagā lo tatou malosi i le sosaiete atamamai o tagata.


Taimi meli: Tes-22-2022